torsdag 17 juli 2014

Sommar, sommar, sommar

Sommaren är för närvarande i sitt esse och solen strålar ikapp med semesterfirarnas leenden. Själv sitter man än så länge inspärrad på kontoret och njuter enbart av solen från insidan av fönstren och en och annan promenad på lunchrasterna. Men jag klagar absolut inte. 
Helgerna är med detta ovärderliga och mer uppskattade än under semesterveckorna. När de dessutom bjuder på perfekt väder så ökar mätaren på äventyrslystnad till max. Jag och min make är båda i princip lika rastlösa och spralliga, vilket gör att vi ständigt ser till att ha kalendern fylld med spännande utflykter och äventyr.
Helgen som gick spenderades exempelvis dels på Centercourten i Båstads VIP-läktare och lounge och dels i Svedala på Sommarrocken. Med goda vänner, god mat och många skratt kommer helgen arkiveras i lyckans fack. Därmed blir den en självklar energikälla när sedan höstens regn och rusk åter gör entré. 
Men just nu njuter jag av det faktum att helgen som kommer även den bjuder på äventyr och kommer innehålla enbart lycka och glädje samt det faktum att semestern ligger ynka 6 arbetsdagar bort...





Bilder: Annika Hansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar