måndag 11 augusti 2014

Vardagen knackar på

Två veckors semester har flugit förbi i ett nafs. Dock har varje dag varsamt tagits emot och behandlats med omsorg för att förgylla tillvaron ordentligt. Första veckan fylldes med ljuvliga sommardagar på stranden och sedan härliga kvällar i goda vänners samråd. Trädgården har fått sig en ansiktslyftning också och min rosenträdgård har ytterligare utvecklats.
Andra veckan fylldes av äventyr i vackra Paris. Där flanerade vi längs boulevarderna och avnjöt god mat, gott att dricka och en strålande sol. Då vi varit i staden tidigare var vårt behov av turism relativt mättat. Detta gjorde att vi kunde njuta av tillvaron och Paris romantiska atmosfär i fulla drag. Versaille fick dock ett besök och med nyfikna blickar avnjöt vi såväl palatset som trädgårdens fulla prakt.

Enerigdepån är med detta maxad och vardagens påknackning känns relativt välkommen. Rutiner är trots allt något som kan vara en fördel i de allra flesta fall. Utmaningar är trots allt det som ger livet mening och jag njuter i fulla drag av att ha en fullspäckad höst framför mig.




Bilder: Annika Hansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar