torsdag 25 juni 2015

Renovation

För närvarande befinner vi oss som bäst mitt i ett myller av renovering. Garage och tvättstuga har varit husets akilleshäl sedan vi flyttade in. När regnet sedan bestämde sig för att våldgästa insidan av garaget så fick det agera ledare i tankarna för att åtgärda både läckaget och möglet. Nu är allt mögel bortforslat och ett nytt och fräscht garage har fått flytta in på sidan av huset dess ställe. Lite finlir är kvar än, men slutet och färdiga resultatet är nära.
I samma veva så beslöt vi som sagt oss för att ta tag i tvättstugan också. Den har aldrig varit speciellt praktisk och extremt risig. Så för att fräscha upp och göra tvättningen något mer angenäm så gör vi en totalt renovering där också. All gammal inredning har vi rivit ut, flyttat golvbrunn och köpt ny och fräsch inredning. Vita väggar tillsammans med svart golv och svart bänkskiva sätter både fräsch och praktisk till beskrivningen. 
Efter långa arbetsdagar har vi gjort allt för att så snabbt som möjligt släppa fram det färdiga resultatet. Att skynda har alltid sitt pris och i går kväll sa plötsligt min rygg stopp... Något som idag liknar ryggskott har därmed, extremt ovälkommet, bestämt sig för att göra mig sällskap. Vila och smärtstillande är därför dagens tema...
Lite inspiration för hur tvättstugan ska komma att se ut ser ni här:


Bilder: Google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar