måndag 27 oktober 2014

En helg i lyx

När energinivån varit något instabil så kan en miniweekend med en gnutta lyx sätta färg på tillvaron. Den gångna helgen sattes därför alla måsten och göromål på standby och tanken fick en välförtjänt vila.
Maken och jag tog en helg i Malmö då vi bokade en natt på hotell och åt födelsedagsmiddag med svärföräldrarna. En enkel sak, men ack så uppskattad av kropp och själ. Att få sträcka ut en vardagstrött kropp i krispiga hotellakan och på morgonen insvepas av doften av hotellfrukost kan göra den gråaste av vardagar obefintlig i minnet.
För att komplettera en härlig lördag med långfika och shopping, en kväll med middag som fick smaklökarna att dansa samt en natt i sviten på centralt beläget hotell gick vi igår på Mat & Vinmässan och flanerade bland diverse utsökta läckerheter. Söndagskvällen förgylldes till följd av detta av en himmelsk tapas-tallrik och en utsökt bakelse i läckert utförande. En helg fylld av fulländade aromer lägger sig därmed tillrätta i minnet, redo att plockas fram vid behov.
Med solens strålar utanför fönstret på kontoret känns veckan inbjudande och lockande då energidepåerna fått sig en rejäl påfyllning och hjärnan en rejäl vila.

Bild: Google




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar