fredag 27 november 2015

Top Hat

En stor passion jag har är musikaler och balettföreställningar. Det finns ingenting mer fascinerande än att slå sig ner i en teaterlokal som andas minnen från hundratals föreställningar och njuta av extraordinär sång och koreografi. 
Beklagligt nog så går jag allt för sällan på sådana föreställningar. Varför? Livet rusar på i raskt tempo och ibland räcker dygnets 24 timmar helt enkelt inte till. 
Men igår kväll, då spenderade jag några timmar med min underbara vän Karin och huvudattraktionen för kvällen var föreställningen Top Hat på vackra Malmö Opera. En fantastisk föreställning som tar åskådaren tillbaka till ett färgglatt 30-tal med glamour och drama som sällskap. Många skratt, kvicka repliker och en magisk koreografi fick hjärtat att slå lite snabbare och dansmusklerna rycka. Frestelsen att springa upp på scenen och ta del av stepp-koreografin var ständigt närvarande. 
Med andra ord en föreställning väl värd ett gott och högt betyg. Med lätta steg och ett varmt hjärta lämnade vi Operan ochvhsr redan börjat planera nästa besök...
Bild: Google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar